100% Arabica z regionu
Nejlepší káva z celého světa a jen pro Vás!
Vyberte si svoji oblíbenou kávovou chuť a nechte se vtáhnout do světa kávových zážitků.
FRATELLO CAFFE - NEKONEČNO CHUTÍ A VŮNÍ!
Rádi cestujeme, poznáváme a objevujeme, proto jsme k naší tradiční Fratello směsi zařadili do sortimentu i kávy z různých koutů světa. Každá je jedinečná, originální a autentická. Stejně jako země ze které zrna pocházejí, kde rostou a kde se následně i zpracovávají. Dbáme na maximální čerstvost a kvalitu pražené kávy pro všechny naše odběratele a milovníky kávy, kterými jsou jak firmy, restaurace nebo domácnosti.
Ochutnejte kávy intenzivních a jedinečných chutí. Dopřejte si kvalitní zážitek a vzpruhu díky skvěle napražené a čerstvé kávě. Dobré espresso by mělo být k dispozici za každé situace. Věříme, že díky široké nabídce si vyberete pro Vás tu nejlepší a my se postaráme, aby se k Vám káva dostala včas a vždy maximálně čerstvá. U nás se totiž napražená káva nikdy dlouho nezdrží. :-)
Chuťové vlastnosti má káva díky olejům, které se v zrnkách nacházejí. Jsou to právě tyto oleje, jež kávě propůjčují onu charakteristikou chuť. Při pražení se uvolňují, aby se velice rychle začaly rozpadat. Káva by tedy měla být vždy za všech okolností jen čerstvě napražená. Nic neurychlí rozpad chuti kávy tak, jako její namletí.
Kupujte tedy nejlépe zrnkovou kávu a umeljte si ji až doma. Nemusíte ji z našich speciálních obalů přesypávat. Kávu dodáváme ve správném balení, v sáčkách s jednostranným propustným ventilem. Ten umožňuje nutný únik plynů po upražení, na druhou stranu žádný vzduch nepustí dovnitř, jsou tedy vzduchotěsné a zároveň tmavé, neprůhledné, zamezí i přístupu vlhkosti. Někdy sáhneme i po barevné proměně typicky černého Fratello sáčku a rozvažujeme zrnka do šedého, bílého nebo krémového Doypack obalu. Mixujeme barvy obalů většinou do dárkového balení káv, podle Vašich konkrétních přání.
Datum expirace odpovídá jednomu roku přesně od data pražení jednotlivého kávového druhu, v tomto balení tedy vydrží opravdu dlouho, avšak kvalita kávy strmě klesá již po prvních 14 dnech od napražení, tedy vždy je lepší pospíšit si ...