 ACIDITA 3
  ACIDITA 3 INTENZITA CHUTI 4
  INTENZITA CHUTI 4 STUPEŇ PRAŽENÍ 3
  STUPEŇ PRAŽENÍ 3
Zimbabwská káva je označována jako „kafíčko“ labužníků.
Káva se začala v Zimbabwe pěstovat v 19. století, když zde jihoafričtí farmáři založili první plantáže a dovezli kávové rostlinky. Kávová produkce země se koncentruje poblíž hranic s Mozambikem.
Jedná se o africkou kávu vysoké kvality. Vyžaduje střední až silnější pražení, při kterém se rozvine její bohatá chuť s jistou živou nakyslostí a ovocným nádechem.
Velice osvěžující káva, schválně vyzkoušejte!
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        