Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Objednávky na 602 172 680
Nákupní košík -

V košíku není žádné zboží.

Showing 1–16 of 29 results

Bolivia – jemná káva s lehkou hořkostí

buy Lyrica online canada Bolivijská káva má velmi dobrou kvalitu, jelikož se pěstuje v nadmořských výškách 180 až 670 m. Má lahodnou chuť a výrazné aroma. Káva připomíná svou vůní trávu, pražené obilí a sušené ovoce. Všechny znalce potěší svou jemností, lehoučkou hořkostí a dlouhou dochutí. Nejlepší je středně až silně upražená. Zrna se zpracovávají suchou i mokrou metodou, oblíbenější je však mokrá cesta, kterou je zpracováno více než tři čtvrtě všech zrn kávy. Zrna zemědělci sbírají ručně, čistí se na strojních zařízeních a třídí elektronicky.

205 485 
Indie – hutná káva s krémovou pěnou

Indie má výborné aroma a ojedinělou hutnost. Jedinečná crema (pěna) a výborná chuť dělá z této robusty dobrý podklad pro espreso. V dobrém poměru s arabicou dělá v espreso směsi přímo zázrak.

205 450 
Kamerun – africká káva s jemnou kyselostí

http://ezeta.com/index.php?option=com_k2 Kamerun pěstuje arabiku jemné a harmonické chuti. Je to typická káva pro Střední Afriku. Vyznačuje se příjemně bohatou chutí a jemnou kyselostí.

205 510 
Dominikánská Rep. – sladká, jemné chuťi s příjemnou vůní

Káva s příjemnou sladkostí a chuťovou plností. Nejlepší pěstitelská oblast leží na jihozápadě antilského ostrova v Barahoně. Káva se také označuje jako Santo Domingo. Je jemná, mírně nakyslá s příjemnou vůní a plnou, sladkou chutí. Většina kávy je praná, což poukazuje na její nadprůměrnou kvalitu.

210 535 
Etiopie – jemně nasládlá káva

V každém zrnku této kávy se koncentruje jedinečné aroma, ve kterém jsou díky tradičnímu a šetrnému pražení zachovány plnost a chuť. Vzniká tak jemně nasládlé espresso s kořeněným základním tónem a nízkou aciditou. Espreso nejlépe rozvíjí své nezaměnitelné a pro Etiopii tak charakteristické aroma při hrubém namletí.

210 495 
Kuba – jemná káva s malou kyselostí

Bylo by udivující, kdyby Kuba ke svým jemným doutníkům neprodukovala také vynikající kávu. Kubánská káva má čistou chuť, příjemnou, nepříliš silnou plnost a obsahuje méně kyselin než jiné středoamerické kávy, protože je pěstována v nízkých polohách. Avšak, co se její kvality týká, je rovnocenným partnerem káv Jihoamerických.

210 525 
Nikaragua – chuť tropického ovoce

Káva pochází ze středoamerické oblasti, ze státu stejného jména. Chuťově je to vynikající vyrovnaná káva, s lehce nasládlým typicky voňavým aroma. Tato jemně pražená káva, podle receptury jejího národa, tvoří základ pro každé ráno a dává tak pevnost celému dni.

210 529 
Vietnam – neutrální chuť, skvělá ve směsi

První rostliny kávy arabiky přivezli do Vietnamu francouzští mniši. Pěstuje se většinou kávovník robusta. Výsadba mnoha kávovníku byla umožněna díky investicím kapitálu z Japonska. Chuť má kořeněnou s trochu bahenním ocasem. Jinak je spíše neutrální ve směsi.

210 520 
Salvador – sladká káva s výrazným aroma

Káva překvapí výrazným bohatým aroma, střední kyselostí, která je velmi vyvážená, a sladkou, příjemnou chutí. Vyznačuje se silným kávovým prožitkem na patře – takzvaným tělem, bez jakékoliv nepříjemné příchutě.

215 515 
Uganda – bohatá chuť s jemnou kyselostí

Tato káva stojí za pozornost, protože má velkou budoucnost. Nejlepší káva se pěstuje na severovýchodě podél keňské hranice, kolem Bugishu a hory Elgon. Uganda pěstuje arabiku jemné a harmonické chuti. Je to typická káva pro Střední Afriku. Vyznačuje se příjemně bohatou chutí a vyváženou jemnou kyselostí.

215 510 
Ecuador – bohaté aroma s jemnou chuťí

Výjimečné zeměpisné podmínky Andských svahů a žhavé suché podnebí se sluncem stále nad hlavou utváří jedinečnou kombinaci pro pěstování vynikající kávy zanechávající silný a dlouho trvající zážitek. Pravděpodobně nejvýše rostoucí kávovníky arabiky v Jižní Americe. Díky tichomořským teplým proudům se zde vytváří unikátní mikroklima, které umožňuje pěstování káv odlišné kvality, na rozdíl od jiných plantáží umístěných ve stejné nadmořské výšce. Šálek této kávy je charakterizován bohatým tělem, aroma a jemnou aciditou. Káva je celkově vyvážená a má čistou chuť s vynikajícím, trochu osobitým aroma.

220 585 
Panama – lehká oříšková chuť

Panamská káva je proslulá svou příjemně lehkou, oříškovou chutí a celkovou vyvážeností. Tato arabika z vysokohorských oblastí patří k jedněm z nejlepších káv na světě.

220 535 
Tanzánie – bohatá chuť s vinnou nakyslostí

Zrno z Tanzanie (United Republic of Tanzania) je nejčastěji perlového typu, tedy peaberry. Má menší velikost a oblejší tvary než většina jiných kávových zrn. Nápoj je ostré, velmi bohaté chuti s vinnou nakyslostí. Podobá se keňské kávě, ale je méně kyselá. Někdy se jí též říká Tanganika, což je její bývalý název. Chuť je vynikající, výrazná – typická pro africké kávy, velmi chutná, bez cizích příměsí.

220 535 
Brazilie Fazenda – sladká káva s oříškovou chuťí

Velmi malá acidita, vulkanická pěna, výborná hutnost s chutí připomínající čokoládu, kde koncová chuť přechází do lískového oříšku, a to vše s nepřehlédnutelnou sladkostí. Rainforest Alliance (Aliance deštných pralesů) je mezinárodní nezisková ekologická organizace. Jejím posláním je chránit ekosystémy, lidi a volně žijící zvířata, které jsou na nich závislí. Rainforest Alliance umožňuje ekologické a sociálně ohleduplné pěstování kávy a angažuje se v ochraně citlivých ekosystémů, zachování biodiverzity a v trvalém zajištění soužití lidí, zvířat a rostlin v životním prostředí. Bezpečné a nenarušené životní prostředí pro člověka a přírodu – to zaručuje pečeť Rainforest Alliance. Již 15 let prosazuje trvale udržitelné pěstitelské metody. Uděluje certifikáty firmám, které splňují tyto požadavky. V současné době je certifikováno více než 6.200 farem v 9 zemích latinské Ameriky (např. Brazílie, Peru, Kolumbie, Kostarika nebo Nikaragua). Více než 150.000 farmářů, sběračů kávy a jejich rodin profitují z tohoto programu.

225 545 
Burundi – jemná chuť s vyšší nakyslostí

Káva má vysokou nakyslost, vyznačuje se plnou vůní a harmonickou jemnou chutí. Výborně chutná samostatně i ve směsi s jinými druhy. Kávovníky se pěstují ve vysokých nadmořských výškách, obvykle ve stínu kakaovníku.

225 532 
  • 1
  • 2
Mobile version: Enabled